Šport > Nogomet
24 ogledov

Ashley Young na tekmo z navijači Uniteda

Young Newcastle United Manchester Premier League navijač navijači tribuna navija Reševalni pas/Twitter
Nogometaš Manchester Uniteda Ashley Young se je kljub poškodbi udeležil zadnje ligaške tekme svojega kluba. Angleški reprezentant se je s kapuco na glavi vtihotapil kar na gostujočo tribuno, kjer je skupaj s svojimi navijači slavil zmago nad Newcastle Unitedom.

Raje kot na častni tribuni ali klopi za rezervne nogometaše je Ashley Young zmago Manchester Uniteda nad Newcastle Unitedom spremljal z gostujoče tribune. Angleški reprezentant je s tribune Sira Johna Halla visoko za vrati videl tri zadetke svojih soigralcev, ki so slavili zanesljivo zmago (3:0).

Young je s kapuco na glavi dolgo časa skrival svojo identiteto, a so ga navijači proti koncu tekme le prepoznali. Angleški reprezentant se za to ni zmenil in še posebej veselo prepeval in poskakoval proti koncu tekme, ko so navijači Newcastla že zapuščali stadion, privrženci rdečih vragov pa slavili visoko zmago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.