Athletic Bilbao razmišlja o tožbi Bayerna

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz španskega kluba sporočajo, da resno razmišljajo o tožbi proti velikanu nemškega nogometa. Bayern iz Münchna naj bi s Javijem Martinezom, ki je zapustil Baske in se preselil v Nemčijo, opravili zdravniški pregled brez privolitve španskega kluba.
Oglej si celoten članek

Predsednik uprave španskega prvoligaškega kluba Athletic Bilbao Josu Urrutia razmišlja o vložitvi tožbe proti nemškemu nogometnemu klubu Bayernu iz Münchna zaradi zapletov, povezanih s transferjem njihovega nekdanjega igralca Javija Martineza.

Foto: EPA bayern gol müller Španski nogometni reprezentant je za rekordni znesek nemške Bundeslige, 40 milijonov evrov, prestopil k nemškemu nogometnemu velikanu iz Münchna, po tem ko je prekinil sodelovanje s klubom iz baskovskega Bilbaa. Martinez je z Bayernom podpisal petletno pogodbo in postal najdražji prestop nemškega prvenstva, ki obeležuje svojo 50-letnico.

Foto: Reuters Javi Martinez V Bilbau niso bili zadovoljni z Martinezovim odhodom, zdaj pa celo razmišljajo o iskanju pravice na sodišču. Predsednik kluba Urrutia Bayernu očita, da je igralec opravil zdravniški pregled pred podpisom pogodbe brez privolitve kluba iz Bilbaa. Martinez je postal najdražji prestop v Bundesligi. Pred tem je bil to odhod Edina Džeka iz Wolfsburga v Manchester City, ki je bil vreden 37 milijonov evrov, Mario Gomez pa je iz Stuttgarta v Bayern prestopil za 30 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.