"Atlético je bil proti Juventusu oškodovan!"

Foto: Profimedia
Na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov je Juventus nadigral madridski Atlético ter se zasluženo uvrstil v naslednji krog. Pa je bilo temu res tako?
Oglej si celoten članek

Juan Oliver Andujar je španski sodniški strokovnjak, ki je v svoji karieri odsodil 168 tekem v elitni španski ligi. S sojenjem je ta 70-letnik prenehal leta 1995, od takrat dalje pa za radio, televizijo in časopis komentira sojenje.

Foto: Twitter Juan Oliver Andujar

In Andujar je prepričan: Atletico Madrid je bil v Torinu oškodovan! Juventus je namreč nadoknadil zaostanek dveh zadetkov s prve tekme ter slavil 3:0 po enajstmetrovki, ki jo je izkoristil Cristiano Ronaldo.

Toda po mnenju nekdanjega španskega sodnika je pri dosojeni najstrožji kazni Federico Bernardeschi zgolj odigral, da je bil odrinjen, saj naj bi se ga Angel Correa zgolj dotaknil, sodnik Bjorn Kuipers pa je nasedel na njegovo simuliranje.

"Poglejte si počasni posnetek. To je dotik, ne odrivanje, in ne bi smelo biti dovolj, da se dosodi enajstmetrovka, ki v zaključku pomeni usoden trenutek v tako pomembni tekmi. To se ne sodi," je razložil Andujar za Radio Marca.

Liga prvakov Fenomenalni Ronaldo potopil Oblakov Atletico

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:20 14. Marec 2019.

    In seveda je Angel Correa nenamerno iztegnil roko proti igralcu. Ali kaj?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.