Šport > Nogomet
5130 ogledov

"Atlético je bil proti Juventusu oškodovan!"

Bjorn Kuipers
Na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov je Juventus nadigral madridski Atlético ter se zasluženo uvrstil v naslednji krog. Pa je bilo temu res tako?

Juan Oliver Andujar je španski sodniški strokovnjak, ki je v svoji karieri odsodil 168 tekem v elitni španski ligi. S sojenjem je ta 70-letnik prenehal leta 1995, od takrat dalje pa za radio, televizijo in časopis komentira sojenje.

Juan Oliver Andujar | Avtor: Twitter Twitter

In Andujar je prepričan: Atletico Madrid je bil v Torinu oškodovan! Juventus je namreč nadoknadil zaostanek dveh zadetkov s prve tekme ter slavil 3:0 po enajstmetrovki, ki jo je izkoristil Cristiano Ronaldo.

Toda po mnenju nekdanjega španskega sodnika je pri dosojeni najstrožji kazni Federico Bernardeschi zgolj odigral, da je bil odrinjen, saj naj bi se ga Angel Correa zgolj dotaknil, sodnik Bjorn Kuipers pa je nasedel na njegovo simuliranje.

"Poglejte si počasni posnetek. To je dotik, ne odrivanje, in ne bi smelo biti dovolj, da se dosodi enajstmetrovka, ki v zaključku pomeni usoden trenutek v tako pomembni tekmi. To se ne sodi," je razložil Andujar za Radio Marca.

Cristiano Ronaldo Liga prvakov Šport Fenomenalni Ronaldo potopil Oblakov Atletico
Komentarjev 1
  • joc37 12:20 14.marec 2019.

    In seveda je Angel Correa nenamerno iztegnil roko proti igralcu. Ali kaj?