Šport > Nogomet
2537 ogledov

Oblak ostal miren, njegov trener kazal "jajca"

Jan Oblak Atletico Juventus Epa
Madridski Atlético si je z borbeno predstavo pripravil lepo izhodišče za napredovanje v Ligi prvakov.

Atlético Madrid je na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov na svojem stadionu Wanda Metropolitano premagal Juventus (2:0) in bo tako na povratno srečanje v Torino nesel lep kapital. Zanj je zaslužen tudi Jan Oblak, slovenski vratar je pokazal nekaj izvrstnih posredovanj.

Paulo Dybala Liga prvakov Šport Sporna odločitev v korist Juventusa, nato dva gola Oblakovih

Oblak je bil po zmagi zadovoljen, a previden. "Zaslužili smo si zmago. Odigrali smo odlično tekmo. Imeli smo še več priložnosti, toda moramo ostati mirni, ker nas čaka še drugi del naloge v Torinu in Juventus je izvrstna ekipa. 2:0 je lepa prednost, toda na povratni tekmi moramo imeti pristop, kot da se je danes končalo 0:0. Rezultat je dober za nas, toda nič še ni odločenega. Dobro smo se branili, izpolnili smo vse dogovore iz slačilnice," je po zadnjem pisku dejal Oblak.

Precej bolj nemiren je bil njegov trener Diego Simeone. Argentinec je uvodni gol Atlética proslavil s pomenljivo gesto, s katero je opozoril na svoje genitalije.

"To sem naredil tudi kot igralec in danes sem to ponovil, da bi našim navijačem pokazal, da imamo 'jajca'. To ni bilo namenjeno nasprotni ekipi. Priznam, to ni bila lepa gesta, toda čutil sem, da moram to storiti. Opravičujem se vsem, ki se čutijo prizadete, toda to je prišlo iz srca," se je po srečanju branil Simeone.

Cristiano Ronaldo Moda Šport V takšni obutvi je na zelenico stopil Ronaldo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice