Šport > Nogomet
5155 ogledov

Klopp si tega ne bo dovolil, po tekmi nahrulil Hrvata

jürgen klopp mišo kovač Epa
Nekdanji hrvaški nogometaš in trener Bayerna je po tekmi na Anfieldu dobil lekcijo iz ust Jürgena Kloppa.

Hrvaški nogometni strateg na klopi bavarskega velikana Niko Kovač je z nepoznavanjem angleške kulture ujezil praviloma nasmejanega Jürgena Kloppa, ki mu je napel nekaj krepkih. 

Po zadnjem sodniškem pisku na Anfieldu, kjer sta se Liverpool in Bayern razšla brez zmagovalca (0:0), je Klopp želel čestitati Niku Kovaču, a je bil ta preveč zaposlen z rokovanjem s svojimi nogometaši. 

Liverpool : Bayern München Liga prvakov Šport Večer zapravljenih priložnosti

Napetost med obema strategoma se je stopnjevala že med tekmo, ko je Kovač s prsti kazal na oči in Kloppu sporočal, da je njegov pogled na dogajanje na igrišču popolnoma nerazumen. Svetoval mu je tudi, naj si omisli očala, ob tem pa očitno spregledal, da jih Klopp že ima.

Domači trener je po koncu srečanja nahrulil hrvaškega kolega in poskušal odkorakati na zelenico, a ga je strateg Bayerna potegnil za rokav in si izboril zadnjo besedo. V neposredni bližini je stal Frank Ribéry, pripravljen vskočiti, če bi Kovač potreboval njegovo pomoč.

Na koncu sta stratega našla skupni jezik in se zedinila, da je šlo le za velik nesporazum.

jürgen klopp mišo kovač | Avtor: Epa Epa

"Takoj po tekmi sem mu želel čestitati, vendar se je Niko rokoval s celo Bavarsko. Ne z nogometaši Bayerna, ampak s celo Bavarsko. Ko se je vrnil, sem mu dejal 'morda bi mi lahko naslednjič nemnil sekundo, da grem potem lahko med svoje ljudi'. Stal sem tam kot nekakšen bebec," je povedal Klopp in v svojem slogu dodal: "Povedal mi je, da je želel čestitai Francku Ribéryju, ki je postal oče. To je že njegov peti otrok, to res ni več tako razburljivo."

"Stal sem tam kot nekakšen bebec."

Jürgen Klopp

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Kovač se je Kloppu opravičil. "Vse je v redu. V Angliji je običaj, da se takoj po tekmi rokuješ s trenerjem nasprotne ekipe. Najprej sem šel med svoje igralce. Tega v Angliji je poznajo. Opravičil sem se mu," je pojasnil Hrvat in dodal, da se v Nemčiji najprej rokuješ s svojimi igralci, pri čemer bo vztrajal tudi na povratnem obračunu v Münchnu.

Povratna tekma osmine finala lige prvakov bo 13. marca na Allianz Areni.

Komentarjev 3
  • Kolr 14:18 20.februar 2019.

    Od kdaj pa Hrvata briga za obicaje drugih?

  • mizimazi 10:26 20.februar 2019.

    Kokr kol pogledaš...balkanski čefur ne more iz svoje kože...

Sorodne novice