Šport > Nogomet
3864 ogledov

Uefa priskočila na pomoč Skomini

skomina uefa Reševalni pas/Twitter
Evropska nogometna zveza (Uefa) je podala svoje mnenje o sporni odločitvi Damirja Skomine, ki je zaznamovala tekmo med Ajaxom in Real Madridom.

Krvona nogometna zveza je v zvezi s presojo Damirja Skomine, ki je na tekmi osmine finala lige prvakov razveljavil zadetek Ajaxa proti Real Madridu, sprejela sklep, da je slovenski delivec sprejel pravilno odločitev.

Skomina je po zagotovilu Evropske nogometne zveze (Uefa) upošteval protokol v tovrstnih primerih in pravilno dosodil prosti strel v korist nasprotnega moštva.

damir skomina Odzivi Šport "Sram me je, da sem iz iste države kot Skomina!"

"VAR v ligi prvakov: v 38. minuti prve tekme osmine finala med Ajaxom in Real Madridom je sodnik po pregledu z videotehnologijo razveljavil zadetek z glavo Nicolasa Tagliafica. Sodnik je prepoznal, da je bil Taglificov soigralec Dušan Tadić v prepovedanem položaju, s tem pa je oviral vratarja. Preprečil mu je, da bi igral na žogo v trenutku, ko je bil izveden strel z glavo. Odločitev je bila v skladu z VAR protokolom, tako da je bil zadetek upravičeno razveljavljen," je sporočila Uefa.

 

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 09:12 15.februar 2019.

    Glavni krivec za stanje v nogometu sta FIFA in UEFA ob sodnikih ki so vpleteni v stave .

  • Pepe007 08:00 15.februar 2019.

    Problem je nastal, ko igra ni več igra, temveč predvsem največji biznis v Evropi.

  • Snežinko 07:23 15.februar 2019.

    To samo dokazuje, koliko napak se je v zgodovini zgodilo zaradi napačnih sodniških odločitev oziroma zaradi tega, ker sodnik ni točno videl, kaj se je zgodilo, potem pa se je pač odločil glede na "najvišjega ponudnika"...tega je zdaj (končno) konec ...prikaži več in upam, da bo igra končno bolj fer.

Sorodne novice