Šport > Nogomet
590 ogledov

Ajaxovi huligani zjutraj nad nogometaše Reala

Real Madrid
Luka Modrić in kolegi niso imeli mirnega spanca.

Madridski Real se bo na nocojšnjem obračunu osmine finala lige prvakov pomeril z Ajaxom, dvoboj se bo začel ob 21. uri. Branilci naslova so v Amsterdam sicer prispeli dan pred tekmo, navijači domačega kluba pa so se potrudili, da zvezdniki španskega kluba niso ujeli vseh uric prepotrebnega počitka pred dvobojem.  

Nizozemski navijači so se tako pred hotelom, ki se nahaja v središču mesta, zbrali ob tretji uri zjutraj in poskrbeli za ognjemet, ki je spanec verjetno skratil tudi ostalim ljudem v okolišu. "Ajaxovi huligani so uporabili pirotehnična sredstva, da bi igralcem preprečili spanje," so ob posnetku jutranjega dogajanja zapisali na twitter računu, ki privržencem Reala posreduje novice o kraljevem klubu.

Podobna taktika se v preteklosti sicer ni obnesla tudi navijačem Napolija in Paris Saint-Germaina. Nekateri podporniki madridskega kluba so tako prepričani, da je ognjemet le dober znak na poti k novi lovoriki.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice