Šport > Nogomet
2237 ogledov

Bomba pred El Clasicom! Barcin predsednik si želi Realovega zvezdnika

Isco
Predsednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, je demantiral govorice, da se katalonski velikan zanima za povratek Neymarja, pač pa naj bi bila njihova največja želja nogometaš Real Madrida, Isco.

Barcelona si ne želi vrnitve brazilskega zvezdnika PSG-a Neymarja, pač pa je prvi na listi želja Isco, član Barceloninega največjega rivala, Real Madrida, je izjavil predsednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu.

"Nikoli se nisem s PSG-jem pogovarjal o Neymarju, niti me ni nihče klical glede nejgovega povratka v Barcelono. Pripravljamo se že za prihajajočo sezono, toda Neymarja ni na tem seznamu. Prepričan sem tudi, da ga PSG ne bi pustil," je v razgovoru za špansko Marco izjavil Bartomeu.

Josep Maria Bartomeu | Avtor: Profimedia Profimedia

Dosti večje zanimanje pa je Bartomeu pokazal za Isca, za katerega se je celo pripravljen pregovarjati z Realom, če si ga bo trener Barcelone Ernesto Valverde še vedno želel v svoji ekipi.

"Če si ga bo trener še vedno želel, medtem ko sam igralec želi zapustiti Madrid, smo seveda pripravljeni, da ga podpišemo. Ne obstaja nikakršen pakt med obema kluboma, vsak si želi ustvariti čim močnejšo ekipo. Z Realom bi se pogovorili glede Isca," je zaključil Bartomeu.

Isco | Avtor: Profimedia Profimedia

S svojimi izjavami o nakupu zvezdnika Belega baleta je tako predsednik Barcelone še dolil olje na ogenj pred današnjim El Clasicom.

Lionel Messi Poškodba Šport Bo Messi nared za El Clasico?

Prestopi iz Reala v Barcelono in iz Barce v Real sicer niso pogosti, toda Isco je zadnje čase zelo nezadovoljen v Madridu, saj pod trenerjem Santiagom Solarijem ne dobiva prave priložnosti. Svojo zaskrbljenost nad trenutnim statusom je večkrat izrazil tudi javno.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice