Šport > Nogomet
891 ogledov

Real in Barcelona za zvezdnika zagrebškega Dinama nudita ogromno vsoto

Dani Olmo
Po poročanju francoskega športnega dnevnika L'Equipe naj bi Real Madrid za katalonskega zvezdnika Danija Olma Dinamu iz Zagreba ponudil kar 26 milijonov evrov.

"Evropski prvak Real Madrid je ponudil 26 milijonov evrov zagrebškem Dinamu za mladega španskega reprezentanta Danija Olma," piše v ponedeljkovi izdaji francoskega športnega časopisa L'Equipe, kjer pa zaenkrat še ne želijo razkriti svoj vir informacij.

"Barcelona je pripravljena plačati 25 milijonov evrov, kar je minimalni znesek za nogometaša, kateri ima pogodbo s klubom do junija leta 2021, na katerega bi Dinamo še pristal. Toda po naših informacijah naj bi Real Madrid ponudil še več, saj so v soboto zanj ponudili 26 milijonov evrov," so še zapisali pri L'Equipeu.

Zaenkrat nobena izmed treh strani ne želi potrditi točnosti teh informacij.

Olmo je sicer 20-letni ofenzivni vezist, kateri ima z Dinamom sklenjeno pogodbo do konca sezone 2020/21. Njegova vrednost na Transfermarktu je ocenjena na 6,5 milijonov evrov.

Mladi Katalonec ter mladinski španski reprezentant je v Dinamo prestopil leta 2014 iz znamenite Barcelonine nogometne šole. Za Modre je zbral 84 nastopov, na katerih je dosegel 18 zadetkov ter zbral 19 asistenc.

Dani Olmo | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Olmo je dokončno eksplodiral v aktualni sezoni, kjer je pod vodstvom stratega Nenada Bjelice postal pravi vodja ekipe, kateri je uspel zgodovinski uspeh, saj je po 49 letih ponovno prezimila v Evropi, potem ko je v svoji skupini Evropske lige suvereno osvojila prvo mesto. Prav Olmo pa je bil eden izmed glavnih junakov Dinamove nogometne pravljice, njegove sijajne nogometne partije pa v svetu nogometa niso ostale neopažene, tako da je postal velika želja nogometnih klubskih velikanov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice