Šport > Nogomet
2064 ogledov

Dembele ne sme ugasniti ali utišati telefona

ousmane dembele Epa
V Barceloni so odločeni prevzgojiti težavnega mladega zvezdnika Ousmaneja Dembeleja.

Enaindvajsetletni Ousmane Dembele, za katerega je Barcelona odštela kar 115 milijonov evrov, še naprej polni časopisne stolpce. Vsebina medijskega poročanja običajno ni povezana z njegovimi predstavami na zelenici, temveč zapleti v njegovem zasebnem življenju.

dembele Mladi zvezdnik Šport Zasluži milijone, ni pa plačal najemnine za stanovanje

Po navedbah španskih medijev je trener Barcrelone Ernesto Valverde zadovoljen s njegovim napredkom, glavna težava pa ostaja pomanjkanje discipline.

Dembele je namreč velik ponočnjak in zelo veliko zamuja. Medtem ko je Neymar užival v igranju pokra, Dembele najraje igra videoigrice in gleda televizijske serije. Nočne aktivnosti vodijo v pomanjkanje spanca, tako da je pretekli konec tedna ponovno zaspal na trening Barcelone.

lionel messi luis suarez V Barçi počilo Šport Zanj so plačali 115 milijonov, on se ne oglaša na telefon

Nekaj podobnega se je zgodilo že pred mesecem dni, le da naj bi bile takrat za njegovo odsotnost krive želodčne težave. Zaradi neresnosti in neprofesionalnega odnosa sta v Barçini slačilnici ponorela Lionel Messi in Luis Suárez, ki naj bi celo dosegla, da je Valverde v času Messijeve odstotnosti dal prednost Rafinhi.

Toda Dembele, vsaj za zdaj, ostaja zvest svojim kapricam in se, kadar mu to ne ustreza, ne oglaša niti na svoj telefon. V klubu so mu po novem zabičali, da telefona v nobenem primeru ne sme izključiti, prav tako pa ga ne sme utišati. Izjema niso niti večerne ali nočne ure.

Mladega zvezdnika so udarili tudi po denarnici. Ker je na nedeljski trerning prišel dve uri prepozno, bo moral plačati 200.000 evrov.

Bodo ti ukrepi končno zalegli?

Komentarjev 2
  • tone51 21:41 15.december 2018.

    ma sam gas šez vrata...v vrsti stojijo za igranje pri barci