Šport > Nogomet
1022 ogledov

Pri Barceloni že iščejo novega trenerja

Roberto De Zerbi
Katalonski velikan naj bi si želel italijanskega trenerja.

Glede na to, da se zdajšnjemu trenerju Barcelone Ernestu Valverdeju pogodba izteče konec te sezone, je katalonski velik že v iskanju njegovega naslednika. Vodilni v klubu naj bi oči vrgli na 39-letnega Roberta De Zerbija, ki je privrženec atraktivnega in napadalnega nogometa, podobnega tistemu, ki ga goji Pep Guardiola.

Italijanski športni časnik Corriere dello Sport poroča, da je Barcelona že stopila v kontakt s predstavniki Sassuola, kjer trenutno službuje Zerbi.

Gre za mladega trenerja, ki je bil letos že v igri za odhod v Španijo oziroma na Kanarske otoke k Las Palmasu. Ker je njegov prestop propadel, je z njim sodelovanje sklenil Sassuolo, ki je trenutno eno najprijetnejših presenečenj italijanskega prvenstva. Ob atraktivni igri z veliko zadetki zaseda osmo mesto na lestvici z zgolj točko zaostanka za mesti, ki vodijo v evropska tekmovanja.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice