Šport > Nogomet
1334 ogledov

Barci grozi izključitev iz tekmovanja

lionel messi Epa
Katalonski klub se je znašel v težavah.

Barcelona se je pred tednom dni na prvi tekmi osmine finala kraljevega pokala pomerila z Levantejem in izgubila z 1:2, a bi si lahko napredovanje zagotovila na povratnem srečanju. Na dvoboju je zaigral tudi mladi Juan Brandariz Chumi, ki pa bi zdaj lahko 'zakrivil' izpad Kataloncev.

Devetnajstletnik sicer redno nastopa za Barcelonino drugo ekipo, ki nastopa v španski tretji ligi, pred dvobojem z Levantejem pa je prejel suspenz zaradi rumenih karonov. A tega prvi mož na klopi Barcelone Ernesto Valverde očitno ni vedel, ko ga je uvrstil v prvo ekipo. Pri Mundo Deportivu so zdaj zapisali, da bi lahko Barcelono diskvalificirali iz pokala.

Pri Barceloni pravijo, da se to ne bo zgodilo, saj gre za popolnoma različni tekmovanji. Leta 2015 je bil sicer iz pokala vržen tudi madridski Real, saj je zanj zaigral Rus Denis Čerišev, ki si je takrat suspenz pridelal na posoji pri Villarrealu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice