Šport > Nogomet
1052 ogledov

Turškemu zvezdniku grozi do 12 let zapora

Arda Turan Turan kot posojeni nogometaš Barcelone igra za İstanbul Başakşehir.
V turški prestolnici se bo začelo sojenje nogometašu, ki je osumljen kopice kaznivih dejanj.

Na sodišču v Istanbulu sem bo danes začel proces proti turškemu nogometnemu reprezentantu in nekdanjemu igralcu Atletica in Barcelone Ardi Turanu. Zvezdniku, ki trenutno igra pri Basaksehiru, očitajo kar nekaj kaznivih dejanj, povezanih s pretepom v nočnem klubu, zato mu grozi kazen od tri do 12 let in pol zapora.

Nogometaš se je lani v enem izmed nočnih klubov sporekel z znanim turškim pevcem Berkayem Sahinom glede ženske, ki je po poročanju turških medijev v zvezi s pevcem. Njo naj bi Turan nadlegoval, kar je povzročilo spor in kasnejši obračun s Sahinom, posledica katerega je bil zlomljen nos pevca.

Turana je tožilstvo obtožilo spolnega nadlegovanja, povzročitve težkih telesnih poškodb, nezakonitega nošenja orožja in povzročitve panike.

Po pretepu v nočnem klubu je namreč sledil bizaren niz dogodkov, ko je Turan obiskal bolnišnico, kjer so Sahina zdravili zaradi zlomljenega nosu, in pevca rotil za odpuščanje ter mu pri tem ponudil svojo pištolo in rekel, da naj ga kar ustreli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.