Šport > Nogomet
5197 ogledov

Nekdanji zvezdnik Barcelone razbil pevcu nos ter ga prosil, naj ga ustreli

Arda Turan
Nekdanji nogometaš Barcelone je pristopil do žene znanega turškega pevca, ji priznal svoja čustva ter napadel njenega moža, ki jo je poizkušal odvesti stran.

Turški nogometaš Arda Turan sicer slovi po škandalih, toda njegov poslednji incident je preprosto razred zase, ki pusti daleč za seboj vse težave, ki jih je imel v preteklosti.

arda turan Rekordna kazen Šport Zaradi trenutka norosti bo manjkal polovico sezone

Turan je namreč povzročil pretep v nočnem klubu, kjer je napadel znanega turškega pevca Berkaya in mu zlomil nos. Razlog naj bi bila ... ženska!

Berkay | Avtor: Instagram Instagram

Turan naj bi ravno zapuščal klub, ko je zagledal pevčevo ženo Özlem Adi, h kateri je pristopil ter ji zašepetal: "Če ne bi bil poročen, bi želel biti s teboj." Ko je Berkay ugotovil, da se nekdanji vezist Barcelone smuka okoli njegove žene, je prišel do njega ter mu povedal: "Njo bom poslal domov, potem pa se boma midva pogovorila kot moška."

Özlem Adi | Avtor: Instagram Instagram

V trenutku, ko je vodil ženo iz kluba, pa ga je Turan s pestjo udaril v obraz in mu zlomil nos. Očitno pa se je kmalu pokesal, saj je še iste noči obiskal Berkaya v bolnišnici. Toda s seboj je prinesel pištolo! Ko je pristopil k Berkayu, se mu je opravičil: "Nisem vedel, da je tvoja žena. Žal mi je. Enostavno ubij me!"

Nekdanji kapetan turške reprezentance je zgodbo na Instagram story tudi potrdil.

Arda Turan Instagram Story | Avtor: Instagram Instagram

"Želel bi se oglasiti zaradi tega, kar pišejo mediji. Spor se je dejansko zgodil in sicer na mestu, kjer se dobivam s prijatelji. Imel sem prost dan. Toda razlog za spor ni bila čast, kot nekateri pišejo," je sporočil Turan.

Komentarjev 1
  • perhan63 09:28 11.oktober 2018.

    muslimansak posla pač...koknu bi ga pa konc en gnoj manj