Šport > Košarka
2909 ogledov

Real Madrid tako pozval k podpori Dončiću

luka dončić Profimedias
Nekdanji klub mladega slovenskega zvezdnika je navijače pozval, naj Luki Dončiću pomagajo na tekmo vseh zvezd.

Luki Dončiću kaže odlično v glasovanju za igranje na tekmi All-Star, ki bo februarja v mestu Charlotte. Ljubljančan je na drugem mestu med igralci v zahodni konferenci, pred njim je le LeBron James.

curry durant Zasenčil legendi Šport Dončić buri duhove v NBA: "Seznam je eno veliko sr**je!"

Dončiću tako nastop na tekmi vseh zvezd skorajda ne more uiti, zdaj pa je kampanja dobila še dodaten zagon. Real Madrid, za katerega je Dončić igral do lanskega poletja ter se poslovil z naslovom evropskega prvaka in kot MVP Evrolige, je na družbenih omrežjih svoje navijače pozval, naj oddajo glas za Slovenca.

Madridski klub, pri katerem si v letošnji sezoni kruh služita Klemen Prepelič in Anthony Randolph, je objavil posnetek Dončićevih trenutkov v dresu kluba iz španske prestolnice, od njegovega prihoda v zgodnjih najstniških letih, do lani.

Ob posnetku je priložena še povezava do All-Star glasovnice za Dončića, kar bo gotovo pomagalo zvezdniku Dallas Mavericks.

luka dončić Šport Tudi minister poziva h glasovanju za Dončića

Komentarjev 2
  • Avatar Evhiraenna
    Evhiraenna 23:21 11.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

  • Avatar vec
    vec 22:16 11.januar 2019.

    jest glasujem vsak dan tukaj je link kje laghko tudi ostali, treba dat email in vpisat ime, kliknit na capcha potrjevanje ter nadaljevat doli desno SUBMIT Daš pa lahko dva glasa na dan, lepo zgoraj izbereš D in izbereš DONČIĆ ...prikaži večČIĆ IN DRAGIĆ vpišeš podatke in klikneš na captha (pokaže se kljukica) nakar itbereš še rdeče oblobljen kvadratek ,alo nižje ter SUBMIT skrajnop desno dol (temno modre barve) https://vote.nba.com/?cid=allstar19%3Ainstitutional%3Anbacom%3Avote%3Atraffic%3Aus%3AnbadASHub#/

Sorodne novice