Šport > Košarka
503 ogledov

Edini košarkar z več glasovi od Dončića še ni nared

lebron james Epa James je edini košarkar v ligi, ki ima v glasovanju za tekmo All-Star več glasov od Luke Dončića.
Moštvo Los Angeles Lakers vsaj še teden dni ne bo moglo računati na Kralja Jamesa.

Prvi zvezdnik severnoameriške košarkarske lige NBA LeBron James, ki vodi v glasovanju za tekmo zvezd All-Star, bo brez košarke še vsaj teden dni, so sporočili iz njegove ekipe Los Angeles Lakers.

Luka Dončić NBA All-Star Šport Luka Dončić že na drugem mestu!

James, ki ni igral vse od 25. decembra, ko je odšepal s parketa med tekmo proti Golden Statu, nadaljuje rehabilitacijo po poškodbi dimeljske mišice.

Zdaj je James dobil zeleno luč zdravniške ekipe, da začne bolj intenzivno trenirati. "celjenje poškodbe lepo napreduje, James okreva in lahko poveča intenzivnost na treningih," so sporočili iz tabora jezernikov in dodali, da bo izpustil še vsaj tri tekme.

luka dončić deandre ayton "Luka je zver" Šport Ayton ni jezen na Dončića, priznava pa, da mu je težko igor kokoškov Kaj poreče Igor? Šport Tako se je Dončić šalil na račun Kokoškova

Naslednja novica glede njegovega zdravstvenega stanja bo znana 16. januarja, ko bodo zdravniki ocenili, ali je že nared za največje napore ali ne. Jezerniki so izgubili pet od zadnjih osmih tekem, odkar je James na prisilnem mirovanju, in so ta čas na osmem mestu zahodne konference.

Po polovici rednega dela sezone na zahodu vodi moštvo Denver Nuggets (28-12), ki mu sledita Golden State Warriors (27-14) in Oklahoma City Thunder (25-16). Los Angeles Lakers so na osmem mestu z izkupičkom 23-19.

Ekipa Luke Dončića Dallas Mavericks je na predzadnjem mestu (19-22).

Tekma All-Star bo 19. februarja v dvorani Spectrum Center, kjer domuje moštvo v lasti legendarnega Michaela Jordana Charlotte Hornets.

dončić oubre Takojšen odziv Šport Arogantni Američan provociral Dončića in dobil lekcijo Luka Dončić Vsi za enega Šport Župan Dallasa grozi: "Če ne boste glasovali za Luko ..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.