Šport > Košarka
13546 ogledov

Župan Dallasa grozi: "Če ne boste glasovali za Luko ..."

luka dončić Epa
V Dallasu ni človeka, ki ne bi stiskal pesti za Luko Dončića.

To dokazuje najnovejši posnetek aktualnega župana Dallasa Mikea Rawlingsa, ki je prebivalce tretjega največjega teksaškega mesta pozval, naj v glasovanju za All-Star tekmo podprejo slovenskega košarkarja.

dončić oubre Takojšen odziv Šport Arogantni Američan provociral Dončića in dobil lekcijo

"Pozdravljeni, Tukaj župan Mike Rawlings. Prosil bi vas, da storite nekaj zelo pomembnega. V ekipi Dallas Mavericks imamo superzvednika, ki ga moramo spraviti na All-Star tekmo. Obiščite spletno stran mavs.com/allstar in vsak dan glasujte za Luko Dončića. Mora nam uspeti. On je naš igralec. Če ne boste glasovali, se bom moral pogovoriti s policijo. Dajmo. Glasujte zanj," je sporočil Rawlings, ki je župansko funkcijo prevzel leta 2011.

Dončić je po manj kot polovici svoje debitantske sezone v ligi NBA eden izmed najbolj priljubljenih košarkarjev v ligi, kar se ne nazadnje odraža tudi številu glasov za nastop na tekmi zvezdnikov. Pred županom so mu podporo izrekli že zvezdniki hokejske NHL in nogometne NFL lige, ki so svoje privržence prav tako spodbujali h glasovanju.

luka dončić Vsi za enega Šport Dallas diha z Dončićem, na pomoč priskočili še NHL- in NFL-ovci

Tudi vi lahko še vedno glasujete za slovenskega asa. Do izteka glasovanja so še trije dnevi, ob katerih glasovi štejejo dvojno. To so 10., 11., in 21. januar.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice