Šport > Košarka
6910 ogledov

Dallas v skrbeh za Dončića pred obračunom s Kokoškovim

luka dončić Epa
V noči na četrtek po srednjeevropskem času bodo Mavericks gostili Phoenix Suns.

Dallas Mavericks so po domačem porazu proti Los Angeles Lakers (97:107) padli na 13. mesto v zahodni konferenci, popravni izpit bodo imeli nocoj proti najslabši ekipi Zahoda - Phoenix Suns.

Nerlens Noel Pretresljiv posnetek Šport Grozljiv padec košarkarja: "Molite zanj"

Moštvo iz Arizone pod vodstvom nekdanjega slovenskega selektorja Igorja Kokoškova je doslej zbralo le deset zmag in je za Dallas tako nasprotnik po meri.

V bitko proti Soncem pa se bodo Telički morda morali podati brez dveh močnih adutov. Dennis Smith Jr. je izpustil torkov trening zaradi poškodbe, težave pa ima tudi Luka Dončić.

Slovenec je v torek sicer treniral, a so iz tabora Dallasa sporočili, da čuti bolečine v spodnjem delu hrbta. Tako kot Smith je bil tudi Dončić danes uradno opredeljen kot vprašljiv za srečanje proti Phoenixu.

Josh Hart Luka Dončić Video Šport Dončić ga je šolal, on ga je "umazano" napadel na Twitterju

Odločitev o igralnju oziroma počitku Dončića bo glavni trener Rick Carlisle sprejel pred tekmo, odvisna bo od Dončićevega počutja.

Ljubljančan je v dosedanjem poteku sezone izpustil le eno od 40 tekem, zaradi težav z bokom ni igral proti Los Angeles Clippers.

Luka Dončić Brandon Ingram Video Šport Večer, poln Dončićevih vrhuncev
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice