Šport > Košarka
922 ogledov

Dončićev konkurent blestel proti Dragićevi vročici

trae young dwane wade Trae Young si je po tekmi izmenjal dres z Dwaynom Wadom.
Miami Heat so morali še tretjič v letošnji sezoni priznati premoč Atlanti Hawks.

Košarkarji Atlante so na devetintridesetih tekmah v tej sezoni zmagali le dvanajstkrat, a tri od teh zmag so dosegli proti Miami Heat. Sinoči so zmagali s 106:82.

Atlante, ki je s tem prekinila niz treh porazov, je na dvanajstem mestu na vzhodu in daleč od pozicij, ki vodijo v končnico, Miami pa je znova na 50-odstotnem izkupičku in šestem mestu na vzhodu oziroma prvem v jugovzhodni skupini.

Ob odsotnosti Gorana Dragića, ki mora zaradi poškodbe kolena počivati še vsaj en mesec, je bil najboljši strelec Miamija Derrick Jones s 14 točkami. Dwyane Wade jih je dosegel enajst, Hassan Whiteside pa je v dvajsetih minutah na parketu zmogel vsega dve točki in štiri skoke.

Pri Atlanti je bil z 19 točkami najbolj razpoložen novinec Trae Young, ki ga je na naboru izbralo moštvo Dallas Mavericks in ga nato zamenjalo za Luko Dončića. Peti nabor drafta je prispeval še dva skoka in dve podaji. DeAndre Bembry je tekmo končal z 19 točkami, John Collins je dodal 13 točk in 13 skokov.

Miami bo naslednjo tekmo igral v sredo doma proti vodilni ekipi zahoda Denverju, Dallas Mavericks pa bodo nastopili dan prej doma proti Los Angeles Lakers.

NBA, izidi:

Atlanta Hawks - Miami Heat 106:82
(Goran Dragić zaradi poškodbe kolena ni igral)

Chicago Bulls - Brooklyn Nets 100:117
Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 108:86
LA Clippers - Orlando Magic 106:96
Oklahoma City Thunder - Washington Wizards 98:116
Toronto Raptors - Indiana Pacers 121:105
Phoenix Suns - Charlotte Hornets 113:119

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice