Šport > Košarka
9192 ogledov

Grozljiv padec košarkarja: "Molite zanj"

Nerlens Noel
Na tekmi med Oklahoma City Thunder in Minnesota Timberwolves se je štiriindvajsetletni center Oklahome resno poškodoval.

Štiriindvajsetletni center Nerlens Noel je v tretji četrtini dobil komolec v obraz, grdo padel na parket ter nepremično obležal. Noela so nemudoma prepeljali v bolnišnico, za zdaj še ni znano, kako resno je njegovo stanje.

Po domačem porazu je trener Thunderja Billy Donovan sporočil, da so Noela prepeljali v bolnišnico, a drugih informacij o njegovem zdravstvenem stanju ni dal. "Trenutno le molite zanj, to je vse, kar lahko naredite. Pošljite mu dobre misli in upajmo, da je vse v redu," je po tekmi dejal Terrance Ferguson.

Oklahoma je tekmo izgubila s 117 proti 119. Superzvezdnik Oklahome Russell Westbrook je s 25 točkami in 16 podajami dosegel dvojni dvojček. Pri gostih pa je bil najbolj razpoložen mladi Andrew Wiggins, ki je tekmo končal pri 40 točkah in desetih skokih.

Poraz na domačem parketu je doživela tudi ekipa slovenskega zvezdnika lige NBA Gorana Dragića, Miami Heat. Dragić sicer zaradi artroskopije kolena ne bo igral nekje vsaj do sredine februarja. Denver Nuggets so na Floridi slavili zmago s 103:99. Blestel je Nikola Jokić, ki je dosegel četrti trojni dvojček to sezono. Tokrat je zbral 29 točk, 11 skokov in deset podaj.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • ak 13:01 09.januar 2019.

    Daj ne nabijaj.Tvoje sovraštvo do religije ali čemerkoli,kar ima vsaj malo vonja po njej ti očitno megli razum,da prihajaš to takšnih zaključkov.Nikjer ne piše,da ga niso peljali k zdravniku,največ,kar pa lahko kavčarji kot si ti naredijo zanj,pa je,da molite oz. ...prikaži več če povzamem tvoja prepričanja - ne moreš zanj narediti nič.Če pa si slučajno dr.House in se ti že prižiga žarnica v nad glavo,kaj bi utegnilo biti narobe,pa kar na avion pa direktiva v bolnico,kjer leži, in poduči dohtarje.Jao...

  • mph 10:28 09.januar 2019.

    Namesto k zdravniku, molitve. Nor prihranek na področju zdravstva, ne vem zakaj sploh v bolnišnicah in amublantah delajo zdravniki, katerih šolanje ogromno stane, če pa bi lahko raje zaposlovali duhovnike.