Šport /sport/kosarka
9192 ogledov

Grozljiv padec košarkarja: "Molite zanj"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 10:28 09.januar 2019.

    Namesto k zdravniku, molitve. Nor prihranek na področju zdravstva, ne vem zakaj sploh v bolnišnicah in amublantah delajo zdravniki, katerih šolanje ogromno stane, če pa bi lahko raje zaposlovali duhovnike.

  • ak 13:01 09.januar 2019.

    Daj ne nabijaj.Tvoje sovraštvo do religije ali čemerkoli,kar ima vsaj malo vonja po njej ti očitno megli razum,da prihajaš to takšnih zaključkov.Nikjer ne piše,da ga niso peljali k zdravniku,največ,kar pa lahko kavčarji kot si ti naredijo zanj,pa je,da molite oz. ...prikaži več če povzamem tvoja prepričanja - ne moreš zanj narediti nič.Če pa si slučajno dr.House in se ti že prižiga žarnica v nad glavo,kaj bi utegnilo biti narobe,pa kar na avion pa direktiva v bolnico,kjer leži, in poduči dohtarje.Jao...

    • mph 14:02 09.januar 2019.

      Drugič globoko vdihni in za nekaj časa zadrži zrak. Meni gre dobesedno vedno bolj na bruhanje na vsakem koraku "hvala bogu", da je nekdo ozdravel, preživel, da je zmagal, ... in bla bla bla.... vse to sranje se subtilno zarije ...prikaži veče v psiho. Zato sem že davno zavestno izločil to iz svojega življenja. Je do obisti žaljivo do zdravnikov in drugih. To tvojo religijo lahko nabijajo na vsakem koraku, enako verskimi simboli ... potem pa nekdo v obratni smeri pa takoj hop na njega. Religija je pač zlo.

    • ak 00:14 11.maj 2019.

      Res sem takrat odreagiral preveč burno, ampak spomni se, kaj si napisal, ko boš nekoč ti ali tvoj najbližji ležal na smrtni postelji. Dosti ljudi običajno šele takrat začne zares verjet tudi v kaj več. In ja, zdravnik bo najbolj ...prikaži več pomagal, če bo lahko, dostikrat pa tudi psiha sama dela čudeže, pa naj bo to v pozitivno (optimizem) ali pa negativno (pesimizem) stran.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.