Šport > Košarka
9591 ogledov

Dončić ga je šolal, on ga je "umazano" napadel na Twitterju

Josh Hart Luka Dončić Twitter
Vsi niso bili navdušeni nad vragolijami Luke Dončića na srečanju proti LA Lakers.

Dallas Mavericks so na domačem parketu klonili proti Los Angeles Lakers (97:107). Še ena fantastična predstava Luke Dončića ni bila dovolj za zmago in Telički so se morali sprijazniti s porazom.

Luka Dončić Brandon Ingram Video Šport Večer, poln Dončićevih vrhuncev

Dončić je spet pokazal svoje mojstrstvo, med drugim je z enim driblingom v prazno poslal Lonza Balla in Josha Harta. Slednji kljub mladosti slovi kot dober obrambni igralec in dejstvo, da se je znašel na posnetku kot Dončićeva žrtev, mu ni bilo nič kaj všeč.

Zato je Hart po tekmi objavil posnetek, na katerem igra čvrsto obrambo proti Dončiću, posledica tega je bil izgubljen napad za Dallas. "Pokažejo pa samo njegov umazan korak nazaj ...", je ob posnetku zapisal Hart.

Njegov čivk so podvojili tudi LA Lakers na svojem uradnem profilu. Dončić gre očitno že zelo v nos mladim ameriških košarkarjem v NBA.

luka dončić Sam proti vsem Šport Dončića soigralci v drugem polčasu pustili na cedilu
Komentarjev 2
  • Spark 06:27 09.januar 2019.

    [ ... posledica tega je bil izgubljen napad za Dallas. ] Napad ni bil izgubljen zaradi njega, ker je žogo oddal, je pa res da je Barea zgrešil koš.

  • ak 14:51 08.januar 2019.

    Hja... takoj zatem pa objavil, da se je le šalil... https://twitter.com/joshhart/status/1082511793380040705 če že delate bombastične naslove, potem vsaj izpeljite celotno zadevo, da bo fer. Nekaj povsem drugega pa so seveda komentarji, ki pa so na trenutke žaljivi, in to z obeh strani.