Šport > Košarka
10902 ogledov

Dončić buri duhove v NBA: "Seznam je eno veliko sr**je!"

curry durant Epa Steph Curry in Kevin Durant sta doslej prejela manj glasov od Slovenca.
Ko v glasovanju premaguješ dvakratnega najkoristnejšega igralca lige NBA, potem veš, da delaš dobro.

Košarkarska liga NBA je v četrtek objavila druge vmesne izide glasovanja za tekmo zvezd, ki znova potrjujejo, kako velik in odmeven pečat je po komaj polovici njegove debitantske sezone v ligi NBA pustil Luka Dončić. Ne le zato, ker se trenutno nahaja na visokem drugem mestu, temveč predvsem zato, ker je za seboj pustil številne superzvezdnika tega športa.

Luka Dončić NBA All-Star Šport Luka Dončić že na drugem mestu!

Slovenski košarkar je po številu glasov prehitel enega najboljših igralcev ligi, dvakratnega dobitnika priznanja MVP in trikratnega nosilca šampionskega prstana Stepha Curryja. Za njim zaostaja tudi dvakratni MVP finala Kevin Durant, kar bi se še nedavno marsikomu zdelo nepredstavljivo.

Več glasov od Dončića je med košarkarji zahodne konference doslej prejel samo LeBron James, ki trenutno okreva po poškodbi dimeljske mišice.

curry durant | Avtor: Epa Epa

Curry je nekdanji kapetan zvezdniške ekipe zahoda, letos pa so njegove možnosti, da bi se ponovno znašel v tej vlogi, praktično nične. To je postalo jasno že z Jamesovim prestopom k Los Angeles Lakers, vendar pa Curry zagotovo ni pričakoval, da mu bo konkurenco v boju za ta laskavi naziv predstavljal novinec.

Novinec, ki sliši na ime Luka Dončić.

Luka Dončić Vsi za enega Šport Župan Dallasa grozi: "Če ne boste glasovali za Luko ..."

Na trenutne izide glasovanje so se odzvali številni upoorabniki družbenih omrežij. "Luka Dončić ima več glasov od Stepha Curryja in Kevina Duranta. Kakšen car," se glasi eden izmed zapisov.

"Kontekst glasovanja navijačev niti ni pomemben. Dejstvo, da ima Dončić več glasov od Curryja in Duranta, je velik dokaz, kako gromozanski bo njegov vpliv na ligo NBA," je zapisal novinar Jared Weiss.

igor kokoškov Kaj poreče Igor? Šport Tako se je Dončić šalil na račun Kokoškova

Najdejo se tudi takšni, ki s potekom glasovanja niso zadovoljni. "Ni šans, da si Dončić zasluži več glasov od Curryja in Duranta," je zapisal nek uporabnik, drugi pa je dodal: "Obožujem Dončića, vendar sem presenečen, da je že zdaj tako priljubljen. Ne bi pričakoval, da bo dobil več glasov do Curryja."

"Seznam je eno veliko sr**je. Kako je Donćič boljši od Curryja?" se jezijo nekateri.

luka dončić deandre ayton "Luka je zver" Šport Ayton ni jezen na Dončića, priznava pa, da mu je težko

Še več odzivov si lahko preberete v priloženih objavah.

Komentarjev 3
  • Avatar Evhiraenna
    Evhiraenna 23:23 11.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

  • Avatar vec
    vec 22:18 11.januar 2019.

    jest glasujem vsak dan tukaj je link kje laghko tudi ostali, treba dat email in vpisat ime, kliknit na capcha potrjevanje ter nadaljevat doli desno SUBMIT Daš pa lahko dva glasa na dan, lepo zgoraj izbereš D in izbereš DONČIĆ ...prikaži večĆ ČIĆ IN DRAGIĆ vpišeš podatke in klikneš na captha (pokaže se kljukica) nakar itbereš še rdeče oblobljen kvadratek ,alo nižje ter SUBMIT skrajnop desno dol (temno modre barve) https://vote.nba.com/?cid=allstar19%3Ainstitutional%3Anbacom%3Avote%3Atraffic%3Aus%3AnbadASHub#/ O

  • mikele 12:33 11.januar 2019.

    Itak da si zasluž bit all star kar je pokazou do zdej kot novinec je fascinantno..