Šport > Košarka
1796 ogledov

Tudi minister poziva h glasovanju za Dončića

luka dončić Epa
Še deset dni do konca glasovanja. Minister očitno ne izključuje možnosti, da Luka prehiti Jamesa.

Zunanji minister Miro Cerar je očitno tudi eden tistih, ki pridno glasujejo za čudežnega dečka košarke Luko Dončića. Na svojem Twitter profilu poziva vse, naj glasujejo za Luko in Gorana Dragića, slovenska reprezentanta, ki igrata čez lužo. Odgovor na njegovo vprašanje, ali lahko Luka prehiti velikega LeBrona Jamesa, bo znan 21. januarja, ko bodo objavili seznam udeležencev tekme All-Star. 

Tekma vseh zvezd lige NBA je eden vrhuncev leta. Letos se bodo zvezdniki pomerili 17. februarja v Charlottu. Udeležence tokrat določajo glasovi javnosti, trenerjev in igralcev. 

Za zdaj so znani le podatki o tem, kako glasujejo navijači. Luka Dončić je z več kot 2,2 milijona glasov drugi med igralci zahodne konference. Pred njim je le LeBron James. 

Luka Dončić NBA All-Star Šport Luka Dončić že na drugem mestu!

Ekipa Dallas Mavericks prek svojih kanalov poziva vse zveste navijače, da glasujejo za novinca. Oglasil se je tudi župan Dallasa in javno pozval vse, naj pripomorejo k temu, da bo Dallas imel predstavnika na tekmi vseh zvezd. Podporo Dončiću so izkazali tudi člani nogometne in hokejske ekipe.

Luka Dončić Vsi za enega Šport Župan Dallasa grozi: "Če ne boste glasovali za Luko ..."

Do izteka glasovanja je še deset dni. Danes in 21. januarja oddan glas šteje dvojno. Kdor želi glasovati, lahko to stori prek aplikacije NBA App, na spletni strani NBA.com, na Google Asistantu in na Googlu, kjer se ob vpisu imena košarkarja pojavi povezava do glasovnice.  

Luka Dončić Dallas Mavericks Prisilni počitek Šport Edini košarkar z več glasovi od Dončića še ni nared
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.