Šport > Nogomet
1190 ogledov

Bo Messi nared za El Clasico?

Lionel Messi
Prvi zvezdnik Barcelone pod vprašajem za tekmo z madridskim Realom.

Lionel Messi je na sobotnem dvoboju z Valencio dosegel dva zadetka in popeljal svojo ekipo do remija po zaostanku z 0:2. A v drugem polčasu je staknil poškodbo, trener Barcelone Ernesto Valverde pa je potrdil, da bil lahko superzvezdnik izpustil prihajajoči dvoboj z Realom.

"Ne vem še točno za kako veliko težavo gre. Počakati moramo na oceno zdravniške ekipe," je po tekmi z netopirji dejal Valverde in dodal: "Če bo v dobrem stanju, bo vsekakor zaigral proti Realu."

A težava je v tem, da bi Argentinec s tem tvegal še nekoliko težjo poškodbo, ki bi prišla v resnično nepravem trenutku. Prihaja namreč kopica tekem, začenjajo se tudi izločilni dvoboji lige prvakov. 

Coutinho Messi Barcelona Valencia La Liga Šport Barça začela slabo, nato je v akcijo stopil Messi

Največja tekmeca španskega nogometa se bosta v slabem mesecu sicer pomerila kar trikrat. Že sredi tedna bo na sporedu prvi obračun v polfinalu kraljevega pokala na stadionu Camp Nou, tri tedne kasneje pa bo povratno tekmo gostil Santiago Bernabeu. V Madridu se bosta rivala srečala tudi 2. marca, ko bo na sporedu ligaški dvoboj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.