Šport > Nogomet
9162 ogledov

"Kadi, pije in 'žura' vsak dan, potem pa igra takole"

neymar verratti Epa
Po njegovi odlični predstavi na tekmi z Manchester Unitedom na dan prihajajo zanimive podrobnosti iz zasebnega življenja Marca Verrattija.

Italijanski vezist Marco Verratti je odigral 75 minut na prvi tekmi osmine finala lige prvakov na znamenitem Old Traffordu, kjer je njega ekipa Paris Saint-Germain z dvema goloma v drugem polčasu premagal Manchester United (2:0).

Verratti je odigral odlično tekmo in ključno pripomogel k zmagi svojega moštva, po srečanju pa se je znašel na tapeti zaradi razkritja francoskega novinarja Juliena Laurensa.

Laurens je za BBC Radio 5 v eter spregovoril o življenjskih navadah 26-letnega napadalca in ugibal, kaj vse bi lahko Verratti dosegel, če bi se navzel delovnih navad Cristiana Ronalda.

Francoz je odkril zanimive podrobnosti Verrattijevih "priprav" na tekmo z rdečimi vragimi. Med drugim se je udeležil Neymarjeve rojstnodnevne zabave, kjer se je zabaval do zgodnjih jutranjih ur.

"Zame Verratti, ker ni bil fizično naredi, ni bil 100-odstotno pripravljen in ker je v zadnjem mesecu odigral samo eno tekmo. Prejšnji teden se je zabaval do 6h zjutraj na Neymarjevi rojstnodnevni zabavi. Ker kadi. Ker pije. Ker zahaja ven skoraj vsak dan. In potem odigra takšno tekmo, kot je bila ta na Old Traffordu. To je senzacionalno. Sprašujem se, kje bi bil, če bi imel delovne navade Crstiana Ronalda? Neverjetno to, da lahko ob takšnem življenjskem slogu kaže takšne predstave," je dejal Laurens.

Komentarjev 2
  • Amelie_Downes 09:55 14.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkoto dobi več d0h0dka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

Sorodne novice