Atlético s prazno mrežo do tretjega mesta

Foto: EPA
Foto: EPA
V španski La Ligi so bile na sporedu štiri teke 29. kroga.
Oglej si celoten članek

Atlético Madrid je v zadnji tekmi sobotnega programa španske La Lige v gosteh premagal Malago (0:2) in se na lestvici povzpel na tretje mesto. Četrta Sevilla bo v nedeljo gostila Sporting Gijon.

V 26. minuti je za vodstvo gostov poskrbel Koke, na slabi polovici drugega polčasa pa je prednost podvojil Filipe Luis. Celo tekmo je v vratih Atlética branil slovenski reprezentant Jan Oblak.

Najboljšo ekipo prvenstva Real Madrid v nedeljo čaka tekma z Alavesom. Galaktiki imajo s tekmo manj dve točki prednosti pred Barcelono, ki bo lov za večnim tekmecem nadaljevala na gostovanju pri Granadi.

La Liga, 29. krog:

Villarreal - Eibar 2:3 (1:0)
Soriano 18., 89.; Leon 48./11m, Kikr 54., Inui 77.

Osasuna - Athletic Bilbao 1:2 (0:2)
Leon 79.; Aduriz 12., Williams 44.

Real Sociedad - Leganes 1:1 (0:1)
Juanmi 53.; Szymanowski 29.

Malaga - Atletico Madrid 0:2 (0:1)
Koke 26., Luis 74.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.