ATP potrdil Portorož

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mednarodno združenje teniških poklicnih igralcev (ATP) je Teniški zvezi Slovenije dokončno potrdilo datum za organizacijo turnirja serije ATP Challenger, ki bo od 1. do 7. julija letos v Portorožu, so sporočili s TZS.
Oglej si celoten članek

Turnir bo potekal v času drugega tedna turnirja za grand slam v Wimbledonu, zato na TZS pričakujejo kakovostno udeležbo igralcev, ki bodo že končali z nastopi v Londonu.

Na TZS napovedujejo tudi številne spremljevalne prireditve na najmočnejšem domačem teniškem turnirju v Sloveniji, ki so jih poimenovali kar Festival slovenskega tenisa. Želijo si, da bi dogodek prerasel v enega največjih športnih dogodkov v Sloveniji.

Nagradni sklad turnirja bo 35 tisoč dolarjev, pri krovni slovenski teniški organizaciji pa si bodo prizadevali, da bi na turnirju nastopili vsi trije najboljši slovenski igralci, Grega Žemlja, Aljaž Bedene in Blaž Kavčič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.