Atrakcije v Stožicah

Foto: Žurnal24 Zabave na Olimpijinih tekmah ne bo primanjkovalo.
Na tekmah Uniona Olimpije bo v prihajajoči sezoni sila živahno, tudi ko po parketu ne bodo tekali košarkarji. Tedaj bo navijačem na voljo bogat zabavni program.
Oglej si celoten članek
Union Olimpija v sredo pričenja s prodajo sezonskih vstopnic! Klub bo tudi letos nastopal v kar štirih tekmovanjih in v novi lepotici v Stožicah, zato so prodajo prilagodili različnim zahtevam kupcev in dodali nekaj novosti. Na voljo bo tako Sezonska vstopnica in štirje različni paketi vstopnic, novost v Stožicah bo Družinski paket, ki se bo pridružil dobro uveljavljenim MINI 5, MINI 8 in MAKSI 13 paketu.

Na vseh letošnjih evroligaških tekmah Uniona Olimpije bo za zabavo poskrbel High 5 show. Pet vrhunskih šov skupin je združilo moči z  Olimpijo in poskrbelo za pester, privlačen in nepozaben program pred in med košarkarskim spektaklom v Stožicah. Ne bo manjkalo zabijanj, neverjetnih akrobacij, elitnega šov plesa, zabavnih vložkov in še mnogo, mnogo več.

High 5 show sestavljajo nihče drug kot še kako dobro poznani "slovenski talenti": Dunking Devils in plesno-akrobatske show skupine Stars, Allthat, White Dragons in Fusion.

Nikakor pa si tekme Uniona Olimpije ne moremo predstavljati brez Zmajčic, ki bodo ohranjale tradicijo in s svojimi nastopi popestrile vse minute odmora na tekmah Evrolige in lige NLB. Na pomoč jim bo zopet priskočila tudi maskota Zmajček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.