Šport > Košarka
11 ogledov

Atrakcije v Stožicah

Zabave na Olimpijinih tekmah ne bo primanjkovalo. Žurnal24 main
Na tekmah Uniona Olimpije bo v prihajajoči sezoni sila živahno, tudi ko po parketu ne bodo tekali košarkarji. Tedaj bo navijačem na voljo bogat zabavni program.
Union Olimpija v sredo pričenja s prodajo sezonskih vstopnic! Klub bo tudi letos nastopal v kar štirih tekmovanjih in v novi lepotici v Stožicah, zato so prodajo prilagodili različnim zahtevam kupcev in dodali nekaj novosti. Na voljo bo tako Sezonska vstopnica in štirje različni paketi vstopnic, novost v Stožicah bo Družinski paket, ki se bo pridružil dobro uveljavljenim MINI 5, MINI 8 in MAKSI 13 paketu.

Na vseh letošnjih evroligaških tekmah Uniona Olimpije bo za zabavo poskrbel High 5 show. Pet vrhunskih šov skupin je združilo moči z  Olimpijo in poskrbelo za pester, privlačen in nepozaben program pred in med košarkarskim spektaklom v Stožicah. Ne bo manjkalo zabijanj, neverjetnih akrobacij, elitnega šov plesa, zabavnih vložkov in še mnogo, mnogo več.

High 5 show sestavljajo nihče drug kot še kako dobro poznani "slovenski talenti": Dunking Devils in plesno-akrobatske show skupine Stars, Allthat, White Dragons in Fusion.

Nikakor pa si tekme Uniona Olimpije ne moremo predstavljati brez Zmajčic, ki bodo ohranjale tradicijo in s svojimi nastopi popestrile vse minute odmora na tekmah Evrolige in lige NLB. Na pomoč jim bo zopet priskočila tudi maskota Zmajček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.