Audi kmalu v formuli 1?

Foto: EPA
Foto: EPA
V zadnjih dneh je v svetu formule 1 zaokrožila novica, da se na vstop v tekmovanje pripravlja eden od nemških avtomobilističnih športnih velikanov, tovarna Audi.
Oglej si celoten članek

Audi naj bi v elitno tekmovanje avtomobilskega športa vstopil leta 2018, a so medtem iz Ingolstadta že sporočili, da gre zgolj za špekulacije.

Audi ima v avtomobilskem športu veliko uspeha predvsem v nemškem prvenstvu DTM in na vzdržljivostnih dirkah, predvsem v prestižnem Le Mansu. Zdaj naj bi se spogledoval še s formulo 1. V Nemčiji so nekateri mediji poročali, da bo v prihodnje pozornost veljala le formuli 1, druga tekmovanja pa bodo postavili na stranski tir.

Nemška tovarna se je odzvala le z zapisom, da so takšni namigi zgolj špekulacije, informacij na to temo pa ne bodo več komentirali. Teorijo selitve Audija v formulo 1 so sicer najbolj razvili pri časniku Auto Bild, kjer so zapisali, da bo vodja ekipe nekdanji Ferrarijev prvi mož stroke Stefano Domenicali, kot pokrovitelja pa omenjali Red Bull, ki ima zdaj v formuli 1 svojo ekipo. Časnik je poudaril, da pri vsej stvari manjka le še "nekaj podpisov".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.