Avstralka na udaru zaradi tega, kar se ji je zgodilo pod obročem

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Avstralska košarkarica Marianna Tolo se je osmešila v polfinalu svetovnega prvenstva.
Oglej si celoten članek

Na ženskem SP v košarki sta znani obe finalistki. Za zlato se bosta pomerili izbrani vrsti ZDA in Kitajske. Američanke so v polfinalu s 83:43 z igrišča odpihnile Kanadčanke, Kitajke pa so bil v precej bolj izenačenem obračunu z 61:59 boljše od Avstralk.

Ob zmagi Kitajk nad gostiteljicami prvenstva je bila najučinkovitejša Liwei Yang z 18 točkami, štiri manj je dodala njena rojakinja Siu Wang. V poraženi ekipi je bila s 15 točkami najbojša strelka Samantha Whitcomb.

Polfinalno tekmo Kitajske in Avstralije je zaznamoval prizor, ki ni ravno pogost na tako visoki ravni tekmovanja, kot je SP. V glavni vlogi je nastopila Marianna Tolo, ki se je v zaključku uvodne četrtine sama znašla pod obročem nasprotne ekipe.

Foto: Print Screen

Avstralka je najprej zgrešila povsem rutinsko polaganje, nato pobrala odbito žogo in zgrešila še drugič zapored. V drugem poskusu je poskušala zadeti na bolj atraktiven način, a se ji ni izšlo.

"Neverjetno, kaj je zgrešila," je vkliknil srbski komentator prenosa, trenutek zatem pa še povzdignil svoj glas: "Neverjetno, kaj je spet zgrešila."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.