Avstrijko še tretjič izdalo koleno

Foto: Epa stephanie brunner
Avstrijska specialistka za veleslalom je utrpela še tretjo poškodbo kolena.
Oglej si celoten članek

Stephanie Brunner, osma veleslalomistka lanske sezone, se je poškodovala med južnoameriškimi pripravami v Argentini. Ob padcu med treningom v njeni paradni disciplini je utrpela poškodbo levega kolena, zaradi česar se je morala vrniti nazaj v Avstrijo.

V Innsbrucku je opravila pregled z magnetno resonanco, rezultati pa na žalost niso najbolj spodbudni. Preiskava je pokazala poškodbo sprednje križne vezi. 25-letnico je v bolnišnici Hochrum Clinic operiral dr. Christian Fink.

"Julija sem opravila prve zavoje na snegu in občutek je bil zares dober. Kot da premora sploh ne bi bilo. Tudi v Argentini je vse potekalo po načrtu. Koleno se je odzivalo perfektno. Prav zaradi tega sem še bolj razočarana nad diagnozo, a spremeniti ne morem prav ničesar. Lahko se samo ponovno soočim z izzivom," je sporočila smučarka.

Brunnerjeva je utrpela tretjo poškodbo kolena v zadnjih dveh letih. Prvič je sprednjo križno vez strgala na avstrijskem državnem prvenstvu leta 2018. Poškodbo je obnovila januarja letos, ko je padla med treningom na Južnem Tirolskem.

Foto: Epa stephanie brunner

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.