Avstrijske plavalke zbil avtobus

Foto: EPA
Foto: EPA
Tri avstrijske sinhrone plavalke se prvih evropskih iger v Bakuju ne bodo rade spominjale. Medtem ko so se sprehajale v športni vasi, jih je zadel avtobus.
Oglej si celoten članek

Najtežje poškodbe je pri tem dobila 15-letna Vanesa Sahinović, ki ima več zlomov, tako da so jo morali odpeljati v domovino, so sporočili iz Avstrijskega olimpijskega komiteja.

Predčasno se bo v Avstrijo zaradi poškodbe roke vrnila tudi Luna Payer, medtem ko ima Verena Breit le lažje poškodbe. ''Dekleta so se sprehajala po pločniku v olimpijski vasici, ko jih je zadel avtobus. Šokirani smo,'' je sporočil avtrijski komite in dodal, da so že sprejeli vse potrebne ukrepe.

Ulija Gurbanova, zdravnica v mestni bolnišnici v Bakuju, ki je oskrbela poškodovanke, je potrdila, da sta se dve že vrnili v domovino, medtem ko Breitova ni utrpela hujših poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.