Avstrijski zvezdnik na zelo nespoštljiv način užalil Slovence

Foto: Epa david alaba
Pred kvalifikacijsko tekmo za EP 2020 med Slovenijo in Avstrijo je za dvig temperature poskrbel zvezdnik Bayern Münchna David Alaba.
Oglej si celoten članek

Avstrijski reprezentant David Alaba je poskrbel za dodatno motivacijo slovenskih nogometašev na nocojšnji kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu v Celovcu z začetkom ob 20.45.

Reprezentanca Kek ima v rokavu vsaj tri ase

Alaba je pred tekmo gostoval v radijskem studiu nacionalne ORF, kjer je pokazal precej nespoštljiv odnos do slovenskih nogometašev.

Zvezdnik Bayerna bodisi ni znal bodisi ni hotel poimensko imenovati ne Jana Oblaka ne Josipa Ilićića. Zakaj, ve le on. 

"Vratar je kar dober. Tudi spredaj na desni imajo enega," je dejal in požel val ogorčenja na sončni strani Alp. Oblak je vendarle eden najboljših vratarjev na svetu, njegova tržna vrednost pa je ocenjena na 80 milijonov evrov.  Močno dvomimo, da Alaba ne ve, kako je ime večkratnemu najboljšemu vratarju španske La Lige.

Foto: NZS/Twitter Josip Iličić IZR SLO

Tudi Iličić je znano ime v mednarodnem nogometnemu prostoru, ne nazadnje je pustil velik pečat v Serie A, njegova vrednost pa se ocenjuje na 17 milijonov evrov.

Na tiskovni konferenci je dogodek pokomentiral tudi slovenski selektor Matjaž Kek. "Jaz vem ogromno o Avstrijcih. Jan Oblak ni ravno neznano ime. Vsak spoštuje nasprotnika na svoj način. Alaba je odličen nogometaš, njegova kariera je vredna občudovanja," se je izognil polemiki.

Zlatko Zahović je v pogovoru za EkipoSN obsodil "nevednost" avstrijskega zvezdnika in slovenske nogometaše pozval, naj na igrišču dokažejo, kdo so v resnici.

Veliki vložki Avstrijski selektor: "Tekma s Slovenijo bo imela značaj finala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:59 8. Junij 2019.

    Ta majmun ni in nikoli ne bo avstrijski zvezdnik.

  • 01:30 8. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 22:45 7. Junij 2019.

    Črni avstrijec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.