Avtomobile ima raje kot dekleta

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec Chelseaja Samuel Eto'o je dočakal selitev luksuznih avtomobilov, ki so mu jih po prestopu v Chelesa iz Rusije prepeljali v Anglijo.
Oglej si celoten članek

Samuel Eto'o se je dokončno preselil v Anglijo, potem ko so kamerunskemu reprezentantu dostavili štiri luksuzne avtomobile, ki so mu krajšali čas med igranjem za ruski Anži.

Eto'o je bil v lanski sezoni najbolje plačani nogometaš na svetu, saj je samo s pogodbo prejemal 20 milijonov evrov na leto. Po razpadu ruskega prvoligaša, ki je močno oklestil klubski propračun, je Eto'o v Londonu združil moči s Joséjem Mourinhom.

Eto'o bo lahko po mesecu in pol ponovno užival v štirih luksuznih avtomobilih, ki krasijo njegovo garažo: Bugatti Veyron, Aston Martin Zagato, Maybach Xenatec in Aston Martin One-77.

''Nisem človek za en avto. Če jih imam več, mi to daje neomejeno svobobo,'' je povedal Eto'o. Njegovo odvisnost je potrdil nekdanji kamerunski reprezentant Roger Milla. ''Dekleta ga nikoli niso toliko zanimala,'' je dejal Milla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.