Šport > Nogomet
19 ogledov

Avtomobile ima raje kot dekleta

samuel eto'o Reuters
Napadalec Chelseaja Samuel Eto'o je dočakal selitev luksuznih avtomobilov, ki so mu jih po prestopu v Chelesa iz Rusije prepeljali v Anglijo.

Samuel Eto'o se je dokončno preselil v Anglijo, potem ko so kamerunskemu reprezentantu dostavili štiri luksuzne avtomobile, ki so mu krajšali čas med igranjem za ruski Anži.

Eto'o je bil v lanski sezoni najbolje plačani nogometaš na svetu, saj je samo s pogodbo prejemal 20 milijonov evrov na leto. Po razpadu ruskega prvoligaša, ki je močno oklestil klubski propračun, je Eto'o v Londonu združil moči s Joséjem Mourinhom.

Eto'o bo lahko po mesecu in pol ponovno užival v štirih luksuznih avtomobilih, ki krasijo njegovo garažo: Bugatti Veyron, Aston Martin Zagato, Maybach Xenatec in Aston Martin One-77.

''Nisem človek za en avto. Če jih imam več, mi to daje neomejeno svobobo,'' je povedal Eto'o. Njegovo odvisnost je potrdil nekdanji kamerunski reprezentant Roger Milla. ''Dekleta ga nikoli niso toliko zanimala,'' je dejal Milla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.