Ayton Dončiću: "Bolje zanj, da ..."

Foto: Twitter luka dončić deandre ayton
Prvi izbor na lanskem naboru podal mnenje o Luki Dončiću.
Oglej si celoten članek

Deandre Ayton je bil na naboru leta 2018 izbran kot prvi s strani Phoenix Suns, a ga je nato kljub odličnim predstavam zasenčil Luka Dončić. Center iz Phoenixa je zdaj podal svoje mnenje o Slovencu. 

"Luka je moj prijatelj, uživam v tem, kaj počne. Bolje zanj, da tako tudi nadaljuje. Ne posvečam se temu, kaj počnejo drugi, osredotočen sem nase. On je odličen, to se trudim biti tudi jaz. Želim si, da bi bili vsi košarkarji iz tega letnika dobri, želim, da bi se o nas govorilo kot o najboljšem letniku na naborih. Vsak od nas mora izkusiti to ligo in na svoj način dojeti igro v njej ter biti uspešen," je dejal novinec, ki je prepričljivo prvi skakalec in tretji strelec med rookieji.

Dončić je sicer najboljši po doseženih točkah, drugi pa po skokih in podajah. "Vsekakor ne moreš biti slep in ne opaziti, kaj počne na parketu. Je neverjeten. Ustvarja zgodovino, podira rekorde in postaja velik igralec. Sam moram narediti enako," je še menil mladi košarkar, ki prihaja iz Bahamov. .

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.