Šport > Košarka
5345 ogledov

Ayton Dončiću: "Bolje zanj, da ..."

luka dončić deandre ayton Reševalni pas/Twitter
Prvi izbor na lanskem naboru podal mnenje o Luki Dončiću.

Deandre Ayton je bil na naboru leta 2018 izbran kot prvi s strani Phoenix Suns, a ga je nato kljub odličnim predstavam zasenčil Luka Dončić. Center iz Phoenixa je zdaj podal svoje mnenje o Slovencu. 

"Luka je moj prijatelj, uživam v tem, kaj počne. Bolje zanj, da tako tudi nadaljuje. Ne posvečam se temu, kaj počnejo drugi, osredotočen sem nase. On je odličen, to se trudim biti tudi jaz. Želim si, da bi bili vsi košarkarji iz tega letnika dobri, želim, da bi se o nas govorilo kot o najboljšem letniku na naborih. Vsak od nas mora izkusiti to ligo in na svoj način dojeti igro v njej ter biti uspešen," je dejal novinec, ki je prepričljivo prvi skakalec in tretji strelec med rookieji.

Dončić je sicer najboljši po doseženih točkah, drugi pa po skokih in podajah. "Vsekakor ne moreš biti slep in ne opaziti, kaj počne na parketu. Je neverjeten. Ustvarja zgodovino, podira rekorde in postaja velik igralec. Sam moram narediti enako," je še menil mladi košarkar, ki prihaja iz Bahamov. .

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice