Šport > Košarka
27756 ogledov

Luka Dončić edini odgovoril drugače, kot vsi ostali

luka dončić NBA.com/Twitter
Slovenski najstnik se je na vprašanje odzval drugače kot njegovi ameriški tekmeci.

Novinci, ki vstopajo v ligo NBA, so znani po svojih visokoletečih izjavah, tudi tokratna generacija pa ni nič drugačna. Večina jih tako misli, da bo postala novinec leta, še nekoliko dlje pa je šel novi član Sacramenta Marvin Bagley III, ki je bil pred naborom izbran kot drugi pred Luko Dončićem. Mladi Američan je v anketi, ki so jo najvišjim petim izborom na letošnjem draftu poslali z ESPN, odgovoril, da si bo poleg naziva Rookie of the Year priigral tudi nagrado za najkoristnejšega igralca lige.

Edini, ki sebe ni postavil v vlogo favorita za novinca leta, je prav Dončić. In to kljub temu, da mu takšno vlogo namenjajo stavnice. "Mislim, da bo rookie leta postal Deandre Ayton. Bil je prvi na naboru, je visok, je močan, naredi lahko veliko stvari," je odgovoril 19-letni Slovenec.

In kdo bo po njegovem MVP lige? "LeBron James. Mislim, da mu bo sicer nekaj časa težko v Los Angelesu. Gre za mlado ekipo, a še vedno je to LeBron. On je moj idol," je dejal aktualni najkoristnejši igralec Evrolige, ki se že veseli dvoboja z Jezerniki iz Los Angelesa: "Je moj idol, zabavno se bo pomeriti z njim."

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:51 20.avgust 2018.

    A lahko nehate s tem Dončićem? Vsak dan bolj butasti članki. A lahko napišete še kaj o tem, kaj je za zajtrk, s katerim šamponom si umiva lase???????

Sorodne novice