Šport
12410 ogledov

Mama Luke Dončića v tožbo

Luka Dončić Twitter Dallas Mavericks
Mama slovenskega mladega košarkarskega upa je na policiji podala ustno ovadbo.

Gre za ovadbo zoper neznanega storilca, ki naj bi na pogodbi o zastopanju njenega sina ponaredil tako podpis Luke Dončića kot njegove mame, je danes poročala RTV Slovenija.

Dončićeva mati Mirjam Poterbin je, kot poroča nacionalna televizija, policistom povedala, da sta nekaj tednov pred naborom lige NBA Dončića poklicala njegov agent Bill Duffy in pravni svetovalec v zvezi košarkarjev lige NBA Kirk Berger. Zanimalo ju je, ali drži, da ga zdaj zastopa Charles Briscoe, ki lahko tudi računa na provizijo od kluba NBA, za katerega bo košarkar zaigral.

Briscoeja naj bi kontaktiral moški po imenu Slavko Djurić in se predstavil kot Dončićev stric ter tesen prijatelj njegovega očeta. Briscoe naj bi maja tudi prišel v Evropo ter se srečal z njim in ljudmi, ki so se izdajali za starše Luke Dončića in tam dobil podpisano pogodbo. Poterbinova pravi, da na tem srečanju nikoli ni bila, ne izključuje pa možnosti, da je v zgodbo vpleten njen nekdanji partner, poroča spletni portal RTV.

luka dončić Novinec Denverja Šport Ustrelil puščico proti Dončiću, odgovor ga bo zabolel

Oče: Verjamem, da je neslana šala

Na portalu so zapisali tudi odziv očeta Luke Dončića Saše Dončića: "Kar se tiče nekih domnev, mislim, da so tukaj pristojni organi za to, da kaj ugotovijo. Jaz sem za to pogodbo prvič slišal zdaj od vas. In verjamem, da je to neka neslana šala. Luka je polnoleten in odgovarja sam zase. Jaz se v te stvari se ne želim in se tudi nisem nikoli vmešaval. Verjamem, da se bo še marsikaj dogajalo. Ampak verjamem tudi, da je Luka dovolj pameten in dovolj zrel, da se bo takim situacijam uspel izogniti."

Po navedbah RTV Slovenija zdaj policija neuradno zadevo preiskuje, razen Dončićevega očeta pa vpleteni zadev ne komentirajo.

luka dončić Grenko spoznanje Šport Dončić nasmejal svoje oboževalce luka dončić NBA Šport Ne boste verjeli, proti komu bo Dončić igral prvo tekmo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • TistoPravo 11:18 15.avgust 2018.

    Ženske zanima denar, moške ženske. Tkole pa izgleda, ko moški pol rešuje kar se rešiti da.

  • Lavdan 08:04 15.avgust 2018.

    Dobra je, brije in striže.

  • miki1234 07:33 15.avgust 2018.

    pravi mamin sinček... se je drži za kiklco. ona pa vse za denar...

Sorodne novice