Šport > Košarka
11387 ogledov

Ustrelil puščico proti Dončiću, odgovor ga bo zabolel

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Ameriški košarkar ni navijač Luke Dončića.

Michael Porter Jr., 14. izbor letošnjega drafta lige NBA, v kateri bo prihodnjo sezono nosil dres Denver Nuggets, je povzročil direndaj na družbenih omrežjih, ker je všečkal objavo o Luki Dončiću.

Krilni ameriški košarkar, ki so mu napovedali eno od prvih petih mest na naboru, a se je zaradi težav s poškodbami njegovo izhodišče precej poslabšalo, je na Instagramu všečkal zapis uporabnika tbuckets_3's, ki je dejal: "To je grozno, Luka je najbolj precenjena oseba, kar sem jih videl v življenju."

american airlines center dallas mavericks Pričakovanja Šport "V Dončića polagamo ogromne upe"

Slovenskemu košarkarju je v bran stopil član madridskega Reala Črnogorec Dino Radončić, ki igra na posoji pri španskemu Mirafloresu. "MVP Evrolige ne more biti precenjen. Precenjen je lahko poškodovani košarkar, ki ni odigral niti pet študentskih tekem," je Porterju zabrusil Radončić.

Porter je bil velika zvezda srednješolske ameriške košarke, v svoji zadnji sezoni je v povprečju dosegal kar 36,2 točke in 13,6 skoka na srečanje ter ekipi pomagal do popolnega izkupička (29-0). Njegova študentska kariera je bila prepredena s poškodbami.

Dončić je po napovedih strokovnjakov glavni favorit za nagrado novinca leta, njegovih dosežkov na evropskem košarkarskem parketu pa nima smisla naštevati, saj je osvojil praktično vse, kar se osvojiti da.

Visoka pričakovanja Šport Dončić povozil prvi izbor NBA drafta, izid zgovornejši od besed

Komentarjev 3
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:33 10.avgust 2018.

    Mogoče ma pa un res s svojo izjavo o precenjenosti?Cajt bo kmal povedal svoje,kaml,zelo kmal.........?Rajš pa vidm,da objavljajo o Mireli,kot pa o unmu "kafana singerju" alias "posra ga galeb njegov"!

  • Friderik1950 13:40 10.avgust 2018.

    Na portalu je zaščitno 'Rdečo nit' portala, ki je pripadala znameniti Mireli, odlično, ah kaj, sijajno nadomestil fantastičen Dončič, čeprav bi tudi o znameniti Mireli radi kaj zelo novega vedeli. Jasno, da se hecam.

Sorodne novice