Šport > Košarka
27036 ogledov

Dončić: Rad bi se vrnil v Madrid

luka dončić Twitter
Slovenski košarkar je spregovoril o izzivih, ki ga čakajo v ligi NBA.

Luka Dončić se je udeležil promocijskega dogodka v španski prestolnici, kjer je v pogovoru z novinarji madridske Marce spregovoril o svoji prihodnosti pri košarkarski ekipi Dallas Mavericks.

luka dončić NBA Šport Tako bo videti Dončić v igrici

"Najtežje se bo prilagoditi. Zapustil sem ekipo, ki je osvojila vse, in se pridružil ekipi, ki ni. Razmišljam o šampionskem prstanu, a je to v tem trenutku nemogoče. Potrebovali bomo pet let, da postanemo eden od kandidatov," je napovedal slovenski čudežni deček, ki ne izključuje možnosti, da bi se po koncu kariere vrnil v Evropo.

"Upam, da bom pustil velik pečat v ZDA. Miren sem, saj sem že igral za eno najboljših ekip na svetu. Pri 38 ali 39 letih se želim vrniti v Madrid in delati z mladimi igralci," je razkril 19-letnik.

Ekipa Dallas Mavericks je doslej dvakrat igrala v finalu lige NBA (2006, 2011) in osvojila en šampionski prstan (2011). Obakrat so telički v finalu pomerili z moštvom Miami Heat, katerega član je Goran Dragić.

luka dončić Preobrazba Šport Takšen mišičnjak je postal Dončić

Dončić je bil tretji izbor letošnjega drafta lige NBA, na katerem ga je izbrala Atlanta Hawks in ga nato zamenjala z moštvom Dallas Mavericks. Slovenski reprezentant je bil od leta 2015 do 2018 član madridskega Reala, s katerim je v zadnji sezoni osvojil naslov španskega in evropskega klubskega prvaka ter se okitil z nagradama za najkoristnejšega igralca sezone in najkoristnejšega igralca zaključnega turnirja Final Four.

NBA sezona se začne oktobra.

Komentarjev 2
  • Aresalkaj 16:56 05.avgust 2018.

    Ste pa debili, ni kaj. Ze tako ste medij z najbolj debilnimi naslovi clankov, da nabirate klike, v resnici pa nobene prave in s tem povezane vsebine, samo zdraha. Pa kdo vas sploh se jemlje resno?

  • Amy_Blacket 10:50 04.avgust 2018.

    Google zdaj plačuje tedensko spletno delo na domu od $ 7836 do $ 1253. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28735 $ in 36582 $ v zadnjem mesecu. Sem redni študent in to delo opravljam samo delno za 3-4 ...prikaži več ure na dan. Vsi morajo poskusiti to delo zdaj, tako da sledite tejj spletni strani.... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com