Šport > Košarka
32068 ogledov

Takšen mišičnjak je postal Dončić

luka dončić Epa Najboljši košarkar pretekle evroligaške sezone bo kariero nadaljeval v ZDA.
Luka Dončić je zbodel Gorana Dragića, ta mu ni ostal dolžan.

Najboljši slovenski košarkar Goran Dragić izkorišča proste trenutke pred začetkom priprav na novo sezono lige NBA. Zvezdnik košarkarske ekipe Miami Heat se trenutno mudi v rodni domovini, kjer je poletno vreme izkoristil za obisk Vogla in tam poziral na 1535 metrih nadmorske višine.

Posnetek je hitro vzbudil pozornost njegovega dobrega prijatelja Luke Dončića, s katerim se bosta v prihodnji sezoni srečala na ameriškem košarkarskem parketu.

"Lahko je z gondolo priti gor," je Dragiću sporočil novopečeni član Dallas Mavericks, a mu Gogi ni ostal dolžan. "Še vedno imam manj telesne maščobe od tebe, pa se vozim z gondolo," mu je odvrnil.

Dončić se za razliko od Dragića že pripravlja na novo sezono lige NBA, v kateri se bo poskušal dokazati med košarkarsko elito. Na treningu je združil moči z Edom Murićem, Aleksejem Nikolićem, Borisom Bošnjakom in Lukom Rupnikom.

"Kar vprašaj Alekseja Nikoliča, kako skupaj delava v fitnesu," je najboljšemu košarkarju lanskega EuroBasketa sporočil Dončić, a je Dragić ostal skeptičen. "Dokler ne vidim dokazov, ne verjamem." V razpravo se je nato vmešal še Nikolić.

Dončić je dokaz priskrbel v sredo, ko je na Instagramu objavil fotografijo iz telovadnice.

 

💯🏀

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

 

🛥⚓️

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice