Šport > Nogomet
21406 ogledov

Modrićeva žena poklicala Inter in šokirala z vprašanjem

luka modrić vanja bosnić Epa
Bo šel Luka Modrić po stopinjah Cristiana Ronalda?

Po Cristianu Ronaldu bi lahko slačilnico madridskega Reala zapustil še en nogometni superzvezdnik, poročajo italijanski mediji. Po navedvbah slovitega rožnatega časnika Gazzetta dello Sport bi lahko Luka Modrić okrepil milanski Inter, kjer bi postal soigralec slovenskega vratarja Samirja Handanovića.

Modrić, ki ima pogodbo z Realom sklenjeno do leta 2020, po koncu nogometnega svetovnega prvenstva baterije polni na Sardiniji, v naslednjih dneh pa naj bi se sestal s predsednikom španskega kluba Florentinom Pérezem, s katerim se bosta pogovarjala o njegovi prihodnosti.

Modrić, najboljši nogometaš mundiala v Rusiji, kjer je Hrvaško reprezentanco vodil vse do finala, naj bi bil po poročanju Gazzette naklonjen selitvi na Apeninski polotok, vendar je za zdaj njegov prestop malo verjeten.

Pogovori so se začeli po telefonskem klicu Modrićeve soproge Vanje Bosnić, ki se je veščin poklica nogometne agentke učila od zloglasnega Zdravka Mamića. "Želite Luko Modrića?" je po navedbah Gazzette vprašala predstavnike Interja, ki naj bi prav zaradi nepričakovane možnosti dogovora s hrvaškim superzvezdnikom začasno prekinili pogajanja za prestop Artura Vidala.

Bosnićeva naj bi nase prevzela težji del naloge in poskušala izpogajati možev prestop v Milano, kar pa bo po prvem odzivu predsednik Péreza vse prej kot lahka naloga. "Edina možnost, da se to zgodi, je, da nekdo plača 750 milijonov evrov," je snubcem sporočil prvi mož kraljevega kluba.

Modrić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Modrić je z odličnimi predstavami na svetovnem prvenstvu okrepil svoj status enega najboljših nogometnih vezistov na svetu. Hrvat je po odhodu Ronalda prevzel tudi vlogo prvega zvezdnika belega baleta, o čemer priča velik porast prodaje njegovih dresov in velika podpora madridskih navijačev, ki ga že vidijo kot dobitnika zlate žoge. Španski mediji v odgovoru na pisanje Italijanov odgovarjajo, da je prestop malo verjeten iz večih razlogov.

Prvi je ta, da bi moral Real zamenjavo za nekdanjega člana Tottenhama in zagrebškega Dinama poiskati do konca meseca avgusta. Drugi razlog so omejitve finančnega fair-playa, saj bi bila odškodnina za Modrića tako velika, da bi se lahko Inter znašel v nemilosti Evropske nogometne zveze (Uefa). Tretji razlog se nanaša na Ronalda, saj Real zagotovo ne bo naklonjen odhodu drugega zvezdnika ekipe, ki je osvojila zadnje tri zaporedne lige prvakov.

Modrić se je Real Madridu pridružil leta 2012, galaktiki pa so takrat Tottenhamu zanj plačali dobrih 30 milijonov evrov.

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.