Ba spregovoril po grozljivi poškodbi

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Senegalski napadalec Demba Ba je podal prvi intervju po grozljivem zlomu noge, ki ga je utrpel na srečanju z mestnim tekmecem.
Oglej si celoten članek

Demba Ba okreva po hudi poškodbi, ki jo je staknil na šanghajskem derbiju v kitajski Chinese Super League. Nekdanji napadalec Chelseaja, Newcastla in West Hama je od leta 2015 član Shanghai Shenhue, za katero je na 18 odigranih tekmah prispeval 14 golov.

Ba je po grozljivem zlomu noge prikovan na bolniško posteljo. Poškodba je bila tako huda, da mu je sprva grozil celo predčasen konec nogometne kariere. Senegalca je v bolnišnici obiskal tudi Sun Xiang, s katerim sta se v trenutku bolečega zloma borila za žogo.

''Ne krivite njega. V redu sem. Takšno je življenje,'' je športno dejal Ba, ki branilcu ekipe Shanghai SIPG ničesar ne zameri. ''Nedelja je bil zelo težak dan zame in za mojo ekipo. Vesel sem, da smo zmagali. Rad bi se zahvalil vsem navijačem, ki v bolnišnici bdijo nad menoj,'' je dodal nekdanji reprezentant.

Foto: Youtube demba ba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.