Šport > Nogomet
19 ogledov

Ba spregovoril po grozljivi poškodbi

demba ba Youtube
Senegalski napadalec Demba Ba je podal prvi intervju po grozljivem zlomu noge, ki ga je utrpel na srečanju z mestnim tekmecem.

Demba Ba okreva po hudi poškodbi, ki jo je staknil na šanghajskem derbiju v kitajski Chinese Super League. Nekdanji napadalec Chelseaja, Newcastla in West Hama je od leta 2015 član Shanghai Shenhue, za katero je na 18 odigranih tekmah prispeval 14 golov.

Ba je po grozljivem zlomu noge prikovan na bolniško posteljo. Poškodba je bila tako huda, da mu je sprva grozil celo predčasen konec nogometne kariere. Senegalca je v bolnišnici obiskal tudi Sun Xiang, s katerim sta se v trenutku bolečega zloma borila za žogo.

''Ne krivite njega. V redu sem. Takšno je življenje,'' je športno dejal Ba, ki branilcu ekipe Shanghai SIPG ničesar ne zameri. ''Nedelja je bil zelo težak dan zame in za mojo ekipo. Vesel sem, da smo zmagali. Rad bi se zahvalil vsem navijačem, ki v bolnišnici bdijo nad menoj,'' je dodal nekdanji reprezentant.

demba ba | Avtor: Youtube Youtube

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.