Bacca zablestel ob kolegu Vida Belca

Kolumbijski reprezentant je dosegel atraktiven gol na tekmi četrtfinala italijanskega pokala.
Oglej si celoten članek

AC Milan je v četrtfinalu Coppe Italie gostil Carpi našega Vida Belca. Slovenski vratar je v prvenstvu sicer standardni član prve enajsterice, v pokalu pa svoje mesto prepušča rezervistu, tako je bilo tudi na San siru, ko je branil Srb Željko Brkić.

In če bi branil Belec, si Carlos Bacca morda ne bi dovolil tega, kar si je v 14. minuti, ko je domače popeljal v vodstvo. Gostujočega vratarja je namreč vrgel iz igre, nato pa zadel z "rabono".

Milan je tekmo dobil (2:1), potem ko je prednost v 29. minuti povišal M'baye Niang, končni izid pa je v 50. minuti postavil Matteo Mancosu.

Italijanski pokal, četrtfinale:

AC Milan - Carpi 2:1 (2:0)
Bacca 14., Niang 29.; Mancosu 50.

Ostali pari:
Spezia - Alessandria
Napoli - Inter
Lazio - Juventus

Foto: EPA Carlos Bacca AC Milan Carpi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.