Bačinović: Chelsea in Man United pozabljena

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski nogometni reprezentant Armin Bačinović bo novo sezono preživel v italijanski Serie B pri Veroni. Čeprav je bil še pred letom dni tarča največjih klubov, je po dolgem ugibanju, kje bo nadaljeval kariero, s prestopom očitno zadovoljen, saj si želi čim več igrati.
Oglej si celoten članek

Armina Bačinovića, ki je v zadnji sezoni malo igral za Palermo, mučila pa ga je tudi poškodba kolena, so letos Sicilijanci poslali na posojo v italijanskega drugoligaša Hellas Verono.

Slovenski reprezentant je z novim moštvom trenutno na pripravah v italijanskem smučarskem središču Val Gardena. Čeprav je bil do zadnjega v igri za prestop v Fiorentino in Padovo, pred tem pa so se omenjali celo sloviti klubi, kot sta Chelsea in Manchester United, pa je Bačinović v novi sredini zadovoljen. Za italijanski spletni portal TuttoHellasVerona.it je slovenski vezist povedal: "Škoda, da mi Palermo ni pustil oditi že v zimskem prestopnem roku. Manchester United in Chelsea sta zame zgodovina. Zdaj sem srečen, da sem v moštvu, kjer bom spet veliko igral. Nazaj bi rad prišel močnejši kot prej. AZ vedno ne bom ostal v Serie B!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.